Τρόποι αποστολής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Χρόνος Παράδοσης

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, έως την ημερομηνία παράδοσης που ορίζεται στον ιστότοπό μας ή το αργότερο, σε κάθε περίπτωση, εντός τριάντα (30) ημερών από την εν λόγω ημερομηνία. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά ώστε να οριστεί από την πλευρά μας νέα ημερομηνία παράδοσης.

Αδυναμία Παράδοσης

Εάν, μετά από την πάροδο οκτώ (8) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση, η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θα θεωρήσουμε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε τη Σύμβαση και η Σύμβαση θα θεωρηθεί λήξασα. Σαν αποτέλεσμα της λήξης της Σύμβασης, θα σας επιστρέψουμε κάθε πληρωμή που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εκτός από τυχόν πρόσθετα έξοδα παράδοσης που προκύπτουν στην περίπτωση που έχετε επιλέξει άλλη μέθοδο παράδοσης από τη βασική και λιγότερο ακριβή μέθοδο που σας προσφέρουμε εμείς) όσο το δυνατόν συντομότερα και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία η Σύμβαση έχει λήξει.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ωστόσο ότι τα μεταφορικά που προέκυψαν εξ αφορμής λήξης της Σύμβασης μπορεί να έχουν ψηλότερο κόστος, με το οποίο δικαιούμαστε να σας επιβαρύνουμε.

Έξοδα αποστολής

Το κόστος της αποστολής της παραγγελίας σας με ELTA Courier είναι 3,50 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ποσοστού Φ.Π.Α., για αποστολές εντός Ελλάδος.

Εάν επιλέξετε διαφορετικό τρόπο για την αποστολή της παραγγελίας σας ή εάν ο προορισμός της παραγγελίας σας είναι στο εξωτερικό, τότε θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση, ανά περίπτωση. Επιπλέον, για αποστολές εκτός Ελλάδος είναι πιθανό να επιβαρυνθείτε με έξοδα εκτελωνισμού ή δασμούς, ανάλογα με την περίπτωση. Σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό των προϊόντων σας. Οποιαδήποτε έξοδα εκτελωνισμού βαρύνουν αποκλειστικά εσάς και δεν περιλαμβάνονται στα έξοδα αποστολής που θα σας χρεώσουμε για την αποστολή των προϊόντων από την Ελλάδα.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών